ĐAVOLI SPREMAJU VRELO LETO: Posle Maunta, Ten Hag naciljao pravu BOMBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 13:29

ĐAVOLI SPREMAJU VRELO LETO: Posle Maunta, Ten Hag naciljao pravu BOMBU

Sa njim je sve moguće naredne sezone.

Fudbalski klub Mančester junajted poslaće u narednih nekoliko nedelja ponudu Totenhemu za kapitena londonskog kluba i engleske reprezentacije Harija Kejna, prenose britanski mediji.

Đavoli su već pokazali interesovanje za fudbalera Čelsija Mejsona Maunta, a menadžer Erik ten Hag poručio je čelnicima kluba da je Kejn potencijalno ključni igrač za šampionske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambicije "crvenih đavola" u narednoj sezoni.

Ten Hag želi da što pre reši situaciju i sazna da li može u junu da dovede kapitena engleske fudbalske reprezentacije. Kejn ima ugovor sa Totenhemom do kraja naredne sezone, a britanski mediji navode da je predstojeći prelazni rok možda poslednja šansa za londonski klub da dobije obeštećenje za engleskog reprezentativca.

Gardijan je objavio je da bi visina obeštećenja trebalo da bude veća od 80 miliona evra ako predsednik Totenhema Danijel Levi odluči da dozvoli Kejnu da na kraju sezone napusti londonski tim.

Kejn je ove sezone postigao 28 golova na 37 mečeva u Premijer ligi.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.