Vučić telefonom razgovarao sa Grenelom

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić telefonom razgovarao sa Grenelom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je ranije popodne telefonom sa novoimenovanim specijalnim izaslanikom Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom, saznaje Tanjug.
Vučić i Grenel razgovarali su telefonom, ali detalji razgovora nisu poznati, niti će biti saopštenja o sadržaju tog razgovora.

U Prištini je u međuvremenu saopšteno da je Grenel razgovarao saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je Grenel razgovarao i sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem.
Tači je, kako je objavljeno na njegovom sajtu, rekao da je pozdravio njegovo imenovanje Grenela i povećanu ulogu SAD u tom procesu.
"Vaše imenovanje doprinosi našem uverenju i poverenju u ovaj proces i mogućnost postizanja konačnog mirovnog sporazuma sa Srbijom. Ovo je potvrda lične posvećenosti predsednika Trampa postizanju mirovnog sporazuma između Kosova i Srbije", napisao je Tači.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić razgovarao sa novim izaslanikom SAD za Kosovo, bez saopštenja

Izvor: Blic, 04.Okt.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas ranije popodne telefonom sa novoimenovanim specijalnim izaslanikom Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom, saznaje Tanjug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.