Tači smenjuje ministre

Izvor: B92, 10.Jun.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači smenjuje ministre

Priština -- Dvojica ministara Vlade Kosova iz vladajuće Demokratske partije Kosova biće smenjenja, jer je premijer Kosova Hašim Tači nezadovoljan njihovim radom.

Kako piše prištiski dnevnik Zeri njihova imena se vezuju uz skandale, piše u današnjem broju.

Izvori dnevnika bliski premjeru rekli da će vrlo brzo vladin kabinet pretrpeti promene i da premijer priprema teren da te smene ne uzdrmaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partiju.

"U planu je smena dvojice ministara ali može biti i drugih promena. Premijeru se ne sviđa da se neprekidno govori o zloupotrebama i nepoštovanju zakona. Premijer pred sobom ima dve opcije, da smeni tu dvojicu ministara čim se vrati iz zvanične posete Japanu ili da sačeka kraj godišnjih odmora", kazao je izvor dnevnika.

Premijer je pre izvesnog vremena ministrima rekao da treba da su mnogo aktivniji ili će u ostati bez posla.

Te najave premijer je ministrima preneo na sastanku koji je ima sa ministrima i generalnim sekretarima ministarstava o pitanjima za studiji izvodljivosti za sporazum o pridruživanju EU.

Podpredsednik DPK Rustem Mustafa je dnenviku rekao da je pre nekoliko dana održana sednica predsedništva stranke ali da se nije razgovaralo o mogućim smenama ministara.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tači smenjuje ministre

Izvor: Lajk.ba, 10.Jun.2012

Dvojica ministara Vlade Kosova iz vladajuće Demokratske partije Kosova biće smenjenja, jer je premijer Kosova Hašim Tači nezadovoljan njihovim radom.

Nastavak na Lajk.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.