Tači raspisao izbore za 6. oktobar

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači raspisao izbore za 6. oktobar

Tači je Centralnoj izbornoj komisiji naložio da preduzme sve neophodne aktivnosti vezane za organizovanje i održavanje izbora za poslanike Skupštine, a kako se navodi u odluci, u skladu sa tom važećim zakonom PRIŠTINA - Hašim Tači, aktuelni predsednik tzv. Kosova raspisao je u ponedeljak vanredne parlamentarne izbore za 6. oktobar ove godine, a raspisivanju izbora prethodilo je zvanično raspuštanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << šestog saziva redovne skupštine. Pročitajte još - Tači zvanično raspustio parlament i najavio datum izbora Istovremeno, Tači je Centralnoj izbornoj komisiji naložio da preduzme sve neophodne aktivnosti vezane za organizovanje i održavanje izbora za poslanike Skupštine, a kako se navodi u odluci, u skladu sa tom važećim zakonom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preletanja u srpskim strankama pred kosovske izbore

Izvor: VOA, 26.Avg.2019

Kosovski predsednik Hašim Tači raspisao je vanredne parlamentarne za 6. oktobar ove godine, ali i pre nego što su izbori zvanično rapisani na srpskoj političkoj sceni krenulo se sa prelaskom iz jedne u drugu stranku.  Samostalna liberalna stranka ostala je bez tri svoja člana koji su prešli u...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.