Tači očekuje nerede na KiM zbog fusnote

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači očekuje nerede na KiM zbog "fusnote"

Premijer samoproglašene države Kosovo Hašim Tači pozvao je snage bezbednosti da budu spremne i oprezne u narednim danima, jer se mogu očekivati nemiri protiv sporazuma o regionalnom predstavljanju Prištine zbog Rezolucije 1244 u "fusnoti".

"Premijer je svestan da je pitanje fusnote veoma osetljivo i pozvao je na oprez. Moguće su reakcije, zbog čega treba biti spreman", rekao je izvor lista Koha ditore koji je bio na sastanku kosovskog Saveta za bezbednost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Američka državna sekretarka Hilari Klinton prenela je Tačiju u telefonskom razgovoru da Priština ima bezrezervnu podršku SAD za članstvo u Evropskoj uniji (EU) i NATO, prenosi prištinska štampa. Ona je istakla da SAD ne bi predložile smer aktivnosti koje bi bile suprotne interesima Kosova i njegovih građana u procesu evroatlantskih integracija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.