Tači ide u SAD, sa njim i Haradinaj, Pacoli...

Izvor: Mondo, 18.Sep.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači ide u SAD, sa njim i Haradinaj, Pacoli...

Savetnik Hašima Tačija Ardian Arifaj izjavio je da će s kosovskim predsednikom iduće sedmice u Njujork putovati , "sledeći lošu tradiciju", velika delegacija Prištine.

Foto: MONDO, Mario Milojević

U delegaciji će biti i premijer Kosova Ramuš Haradinaj, kao i ministar inostranih poslova Bedžet Pacoli.

Arifaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je za portal GazetaExpress rekao da nije potvrđen Tačijev sastanak s predsednikom SAD Donaldom Trampom, o čemu se, inače, juče spekulisalo u prištinskoj štampi.

"Sve što mogu da potvrdim jeste da će predsednik Tači putovati početkom nedelje u SAD, a sa kim će se sastati i razgovarati objavićemo narednih dana", rekao je Arifaj.

Pročitajte još:

Tači: Neophodna korekcija granica

Haradinaj: Korekcija granica vodi u tragediju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Arifaj: Tači ide u SAD, sa njim Haradinaj i Pacoli

Izvor: Danas, 19.Sep.2018, 00:31

Savetnik Predsednika Kosova Hašima Tačija Ardian Arifaj kaže da će sa kosovskim predsednikom iduće sedmice u Njujork putovati, "sledeći lošu tradiciju", velika delegacija Prištine, prenosi RTK2. Članak Arifaj: Tači ide u SAD, sa njim Haradinaj i Pacoli se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.