Tači: Srbija se igra sa vatrom

Izvor: OkRadio.rs, 11.Nov.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Srbija se igra sa vatrom

Kosovski premijer Hašim Tači smatra da Srbija insistiranjem na podeli Kosova rizikuje svoju evropsku budućnost i igra se vatrom."Ako Srbija nastavi s insistiranjem na razgraničenju, ne samo s Kosovom, onda bi se to moglo okrenuti protiv nje. Srbija treba da shvati da bi, ako počne taj granični pir, mogla završiti kao Beogradski pašaluk. Igraju se vatrom", rekao je Tači u intervjuu zagrebačkom "Jutarnjem listu". Pre odlaska u Brisel, Tači je u Zagrebu dao intervju za "Jutarnji" u kome je govorio o odnosima sa Srbijom, teškim pregovorima, odnosima sa sadašnjim premijeom Ivicom Dačićem, kao i o teškim optužbama...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Nema podele Kosova

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2012

Kosovski premijer Hašim Tači smatra da Srbija insistiranjem na podeli Kosova rizikuje svoju evropsku budućnost i igra se vatrom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.