Tači: Spremićemo veličanstven doček za Bajdena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2009, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Spremićemo veličanstven doček za Bajdena

PRIŠTINA - Premijer Kosova Hašim Tači je rekao danas da će institucije Kosova u četvrtak u Prištini organizovati "veličanstven doček" za zamenika predsednika SAD Džozefa Bajdena.

"Organizovaćemo veličanstven doček građana u Prištini u čast posete zamenika predsednika SAD-a, koji je prijatelj našeg naroda", rekao je Tači za vreme posete Uroševcu i dodao da je Bajden podržavao Kosovo tokom poslednjih 20 godina.

"On je upoznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa pitanjem naše borbe za oslobođenje, procesom demokratske tranzicije i nezavisnosti Kosova, a sada i sa procesima integracije Kosova u NATO i u Evropsku uniju. On je prijatelj i pristalica Kosova i mi ćemo organizovati zasluženi doček", naglasio je Tači.

Bajden će se u četvrtak u Prištini sastati sa čelnicima institucija Kosova, a posetiće i američke snage koje se nalaze u kampu Bonstil u blizini Uroševca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.