Izvor: S media, 20.Nov.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Pobediću Dačića i u miru

Kosovski premijer Hašim Tači izjavio je danas da je OVK pobedila "u ratu srpsku vojsku i policiju" i da će on, "kao i u ratu, biti pobednik i u miru".

"Mi smo se suočili sa njegovom (Dačićevom) vojskom i policijom na Kosovu. Osećam se veoma ponosnim da smo dobili tu bitku, taj rat. Kosovo je danas slobodno, nezavisno, svakim danom se sve više konsoliduje i sigurnim koracima ide ka integraciji u NATO i EU. Pobedili smo u ratu, pobedićemo i u miru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ", rekao je Tači novinarima.

Kosovski premijer je tako komentarisao izjavu premijera Srbije Ivice Dačića da bi, kako su preneli pojedini beogradski i prištinski mediji, verovatno likvidirao Tačija da ga je sreo u ratu.

Tači je rekao da se oseća ponosnim što je jedan od osnivača bivše OVK i izrazio uverenje da će kao i u ratu biti pobednik i u miru.

(Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.