Tači: Idem u Brisel da stavim tačku

Izvor: OkRadio.rs, 28.Mar.2013, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Idem u Brisel da stavim tačku

Za postizanje sporazuma između Beograda i Prištine biće odlučujući razgovori 2. aprila u Briselu, izjavio je danas u kosovskom parlamentu premijer Hašim Tači. Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, Tači je tokom redovnog izveštavanja o poslednjoj rundi dijaloga istakao da su fundamentalna nesaglasja oko nadležnosti zajednice opština sa srpskom većinom bila glavni razlog što runda koja je održana 20. marta nije okončana sporazumom. Prema Tačijevim rečima, sporazum neće obuhvatiti samo pitanje zajednice i bezuslovno rasformiranje paralelnih struktura, već i ostala osetljiva pitanja kao što su nestale osobe, pitanje energetike, telekomunikacija i slično. "Integralni deo sporazuma će biti i...
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Idem u Brisel da stavim tačku

Izvor: RTV Pink, 28.Mar.2013

. . . Za postizanje sporazuma između Beograda i Prištine biće odlučujući razgovori 2. aprila u Briselu, izjavio je danas u kosovskom parlamentu premijer Hašim Tači.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.