Tači: Došao sam da prošetam na Gazivodama

Izvor: Vostok.rs, 29.Sep.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Došao sam da prošetam na Gazivodama

Reporter Novosti  zatekao je bivšeg vođu terorističke organizacije Hašima Tačija kod hidroelektrane Gazivode koji je saopštio da je došao na Gazivode "da prošeta u prirodi".


Zamenik komadanta separatističkih albanskih snaga  Besim Hoti je nešto ranije odbacio tvrdnje da zauzimaju Gazivode i hapse na tom području, te da su oni tamo zbog "jedne posete". 
 
Ranije je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, jer je
pre podne oko 60 pripadnika separatističkih albanskih snaga raspoređeno u neposrednoj blizini Gazivoda.



Glavni portparol KFOR-a Vinćenco Graso izjavio za Tajnug da oni nemaju informacija o tome da su separatističke snage ušle na sever Kosova, u neposrednu blizinu hidroelektrane Gazivode. On je za Tanjug kazao da je u toku provera tačnosti takvih informacija i da se vrši monitoring situacije.

Ranije je i reporter RTS-a saopštio da se bivši vođa terorističke organizacije Hašim Tači nalazi na Gazivodama u pratnji direktora separatističkih albanskih snaga.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači na Gazivodama: Došao sam da prošetam

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2018

Predsjednika Kosova Hašima Tačija kod hidroelektrane Gazivode zatekao je reporter "Večernjih novosti".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.