Rekonstruisana Vlada Kosova

Izvor: B92, Beta, 31.Mar.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstruisana Vlada Kosova

Priština -- Premijer Kosova Hašim Tači obavio rekonstrukcija Vlade Kosova. Zamenjena šestorica ministara i oformljeno novo Ministarstvo za evropske integracije.

Tači je na vanrednoj konferenciji za novinare izjavio da je formirano novo ministarstvo za evropske integracije koje će voditi predsednik Privredne komore Kosova Besim Bećaj. Za novog ministra javne uprave izabrana je Edita Tahiri, koja je na toj funkciji zamenila Arsima Bajramija.

Bivši premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosova i bivši predsednik opštine Mitrovica Bajram Redžepi biće ministra unutrašnjih poslova Kosova umesto Zenuna Pajazitija.

Za novog ministra poljiprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja izabran je Blerant Staviljeci, umesto Idriza Vehapija.

Novi ministri su i Bujar Bukoši, ministar zdravlja, Haki Demoli koji će voditi resor pravosuđa i Ljutfi Haziri za kulturu, omladinu i sport.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači razrešio šest ministara

Izvor: Mondo, 31.Mar.2010

Kosovski premijer Hašim Tači saopštio je da je u sklopu rekonstrukcije vlade razrešio šest ministara i imenovao nove, kao i da je formirao novo ministarstvo - za integracije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.