Pet miliona evra za integraciju severa Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2010, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet miliona evra za integraciju severa Kosova

PRIŠTINA -

Vlada Kosova odlučila je danas da namenski severu Kosova dodeli pet miliona evra za realizaciju projekata i pomoć u integraciji tog dela Kosova.

"Sredstva će biti korišćena za pomoć u integraciji severa i ostvarivanju vladinih projekata", rekao je premijer Kosova Hašim Tači na današnjoj sednici Vlade.

Tači je dodao da će sredstva biti iskorišćena i za rešavanje infrastrukturnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << problema severa Kosova.

Prema rečima premijera, integracija severa Kosova i uspostavljanje zakonitosti u tom delu Kosova realizovaće se u skladu sa predlogom o sveobuhvatnom rešenju statusa Kosova posrednika UN Martija Ahtisarija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Kosova dodelila pet miliona evra za sever Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2010

Vlada Kosova odlučila je danas da namenski severu Kosova dodeli pet miliona evra za realizaciju projekata i pomoć u integraciji tog dela Kosova. "Sredstva će biti korišćena za pomoć u integraciji severa i ostvarivanju vladinih projekata", rekao je premijer Kosova Hašim Tači na današnjoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vlada Kosova izdvojila pet miliona evra za sever Kosova

Izvor: EMportal, 26.Avg.2010, 10:32

Vlada Kosova odlučila da severu Kosova dodeli pet miliona evra za projekte i pomoć u integraciji tog dela Kosova.

Nastavak na EMportal...

Srbi ne žele pomoć kosovske vlade

Izvor: B92, 26.Avg.2010

Priština -- Predstavnici kosovskih Srba kažu da pomoć Vlade Kosova od pet miliona evra namenjena severu Pokrajine, gde mahom žive Srbi, nije dobrodošla...Kosovski mediji preneli su vest da je Vlada Kosova izdvojila pet miliona evra za integraciju Srba na severu Kosova...Predstavnici Srba, međutim,...

Nastavak na B92...

Kosovo:13 miliona za srpske sredine

Izvor: B92, 26.Avg.2010

Priština -- Kosovska vlada odlučila je da izdvoji 13 miliona evra za ulaganja u infrastrukturu u opštinama u kojima Srbi čine većinu, uključujući i sever Kosova... Pored pet miliona evra za četiri opštine na severu Kosova, vlada je izdvojila osam miliona evra za razvoj opšijna južno do reke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.