Otvorena prva deonica auto-puta na Kosovu

Izvor: Mondo, 12.Nov.2011, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena prva deonica auto-puta na Kosovu

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga, premijeri Kosova i Albanije, Hašim Tači i Salji Beriša kao i američki kongresmen Eliot Engel pustili su danas u saobraćaj prvu deonicu auto-puta "Ibrahim Rugova" od 38 kilometara, od graničnog prelaza sa Albanijom do Suve Reke.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Auto put za Kosovo i Albaniju /FOTO

Izvor: B92, 12.Nov.2011

Priština -- U blizini Suve Reke, u centralnom delu Kosova, danas je otvorena prva deonica autoputa "Ibrahim Rugova" od 38 kilometara, koji povezuje Kosovo sa Albanijom...Presecanje vrpce, na oko 500 metara od granicnog prelaza Morina, na prvoj deonici autoputa obavili su kosovska predsednica Atifete...

Nastavak na B92...

Otvorena prva deonica auto-puta "Ibrahim Rugova"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2011

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga, premijeri Kosova i Albanije, Hašim Tači i Salji Beriša kao i američki kongresmen Eliot Engel pustili su danas u saobraćaj prvu deonicu auto-puta "Ibrahim Rugova" od 38 kilometara, od graničnog prelaza sa Albanijom do Suve Reke...U svečanoj atomosferi, pred više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Otvorena prva deonica auto puta na Kosovu

Izvor: Šumadija Press, 13.Nov.2011, 12:16

Predsednica Kosova Atifete Jahjaga, premijeri Kosova i Albanije, Hašim Tači i Salji Beriša kao i američki kongresmen Eliot Engel pustili su u subotu u saobraćaj prvu deonicu auto puta "Ibrahim Rugova" od 38 kilometara..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.