Kurti neće biti novi Tači

Izvor: B92, 11.Feb.2021, 00:14

"Kurti neće biti novi Tači"

Lider Socijaldemokratske partije Dardan Molićaj izjavio je u emisiji „Pressing“ na T7 da Aljbin Kurti neće biti novi Hašim Tači.

Zato što je bivši predsednik Kosova imao druge tendencije u poređenju sa liderom Pokreta Samoopredeljenje, prenosi Gazeta Ekspres.

„Neoliberalni model koji je ovu zemlju degradirao korupcijom odlazi i dobro je što ide“, rekao je Molićaj.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovom mišljenju Tači je imao autokratske tendencije.

„Treba vam samo snaga. Nije važno da li ste levi ili desni, vernik ili nevernik ili neko drugi, sve dok to ne utiče na moju moć, neće biti problema. Ali ako ugrožavate moju moć i napadate me, onda napadnite što je više moguće. Ne usuđujemo se da na isti način analiziramo šta dolazi od Pokreta Samoopredeljenje, jer ako to učinimo, onda činimo uslugu Aljbinu Kurtiju. Aljbin Kurti neće biti novi Hašim Tači. Ali to ne znači da će biti bolje samo od sebe“, rekao je Molićaj.

Nazvao je Kurtija hegemonistom, koji krije kriminalne veze, navodeći primer gradonačelnika Podujeva i funkcionera Pokreta Samoopredeljenje Špejtim Bulićija koji je fizički napao službenika opštine, i dalje izlazi i javno govori.

„Aljbin se ne ograđuje od njega“, rekao je Molićaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.