Euleks sarađuje s Martijevim timom

Izvor: B92, 11.Avg.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks sarađuje s Martijevim timom

Priština -- Euleks saopštio da je pri kraju formiranje posebne istražne ekipe za istragu trgovine ljudskim organima u kojoj sarađuje s timom Dika Martija.

Kako je objavio prištinski dnevnik "Ekspres", portparol Euleksa Bljerim Krasnići je rekao da očekuje da će istraga trgovine organima početi vrlo brzo, ali nije precizirao kada.

U Izveštaju specijalnog izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dika Martija o trgovini organima koji je usvojio SE, navodi se da je u tu kriminalnu aktivnost uključeno najviše rukovodstvo bivše Oslobodilačke vojske Kosova i sadašnji premijer Kosova Hašim Tači.

Prethodno je saopšteno da će posebnu istražnu ekipu predvoditi jedan tužilac i da će u njoj biti istražioci i pravnici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.