Izvor: EMportal, 29.Jun.2009, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: U Srbiji 11 obolelih od novog gripa

Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević potvrdio je danas da je u Srbiji od novog gripa obolelo 11 ljudi, a da se za još jednog pacijenta sumnja da je zaražen virusom H1N1.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pandemija se ne moze izbeći, ali ne treba paničiti

Izvor: TV Avala, 29.Jun.2009

Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević izjavio je danas da se ne može izbeći pandemija novog virusa gripa tipa A H1N1, ali je istakao da ne treba paničiti i da je Srbija spremna za pojavu virusa.

Nastavak na TV Avala...

Oboleli od gripa se oporavljaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2009

NOVI SAD - Svi oboleli od novog gripa u Novom Sadu tokom poslednja 24 sata su bez povišene temperature, bez tegoba i sa urednim kliničkim nalazom, izjavio je danas vojvođanski sekretar za zdrastvo Atila Čengeri...Čengeri je u saopštenju za javnost naveo da će svo troje pacijenata tokom dana lečenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Bez panike, pandemija neizbežna

Izvor: RTS, 29.Jun.2009

U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva zaraženih virusom A H1N1. Stanje svih obolelih je stabilno. Sumnja se da je još jedna osoba zaražena. Još osamdesetak ljudi pod zdravstvenim nazdorom. Milosavljević: Pandemija se ne može izbeći, nema mesta za paniku...Mladić iz Niša, oboleo od novog gripa, koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.