Zbog trubača kažnjeno 300 pijanih vozača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog trubača kažnjeno 300 pijanih vozača

GUČA -

Od početka 50. Dragačevskog sabora trubača u Guči, u proteklih sedam dana, policija je na putevima u tom kraju kontrolisala 8.103 vozača, a 302 vozila su isključena iz saobraćaja.

Načelnik Saobraćajne policije za Moravički okrug Dragoslav Krstić rekao je za agenciju Beta da su vozači kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja, konzumiranje droge, dok su 284 vozača kažnjena jer su vozili pijani.

"Kontrola je vršena od ponoći do šest ujutro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada se očekivao veliki broj prekršaja, i ovi podaci govore da su vozači tokom ovogodišnjeg Sabora u Guči veoma disciplinovani", rekao je on.

Prema njegovim rečima, posetioci Dragačevskog sabora iz okolnih gradova, Čačka, Gornjeg Milanovca i Požege, masovno u Guču dolaze autobusima ili taksijem, kako bi mogli nesmetano da uživaju u Saboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Masovno isključivanje vozila

Izvor: S media, 19.Avg.2010

Od početka 50. Dragačevskog sabora trubača u Guči, u proteklih sedam dana, policija je na putevima u tom kraju kontrolisala 8.103 vozača, a 302 vozila su isključena iz saobraćaja...Načelnik Saobraćajne policije za Moravički okrug Dragoslav Krstić rekao je za agenciju Beta da su vozači kažnjeni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.