Voda nadire u vrtić u Lučanima, evakuacija mališana

Izvor: Blic, 15.Maj.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda nadire u vrtić u Lučanima, evakuacija mališana

U Lučanima je trenutno u toku akcija iseljavanja mališana iz stare zgrade vrtića jer voda nadire ka prostorijama i već je potopila dvorište.

Roditelji su pozvani da dođu po svoju decu a škole i vrtići neće raditi danas i sutra.

Poplavljena je i fabrika Milan Blagojevića voda se uvlači i u prizemlje Doma zdravlja. Situacija je alarmantna, tri osobe iz naselja Đerać i Dljin, gde je najkritičnije, uspešno su evakuisane. Neprohodni su putni pravci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Guča-Lučani, Dljin –Pilatovići, Lučani-Kratovska stena.

- U osnovnoj školi smo napravili prihvatni centar za osobe koje su ugrožene poplavom na terirotiji naše opštine. Situacije je sve teže jer kiša ne prestaje da pada. Opštinski štab za vanredne situacije dežura non-stop i molimo građane koji imaju problem da nam se jave na 0321-817-441 - rekla je za "Blic" Mirjana Radojičić iz opštinskog štaba za vanredne situacije.

Kritično je i u naselju Viča pored Guče. Voda je noćas odnela most ispred jednog domaćinstva a podigla se i do temelja nekoliko kuća.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voda u vrtiću, evakuacija dece

Izvor: B92, 15.Maj.2014

Lučani -- U Lučanima u toku akcija iseljavanja mališana iz stare zgrade vrtića jer voda nadire ka prostorijama i već je potopila dvorište, javlja Blic...Roditelji su pozvani da dođu po svoju decu a škole i vrtići neće raditi danas i sutra...Nivo vode u Lučanima iz minuta u minut raste, a u...

Nastavak na B92...

Evakuisan Dom zdravlja u Lučanima

Izvor: Blic, 15.Maj.2014

U Lučanima je trenutno u toku akcija iseljavanja mališana iz stare zgrade vrtića jer voda nadire ka prostorijama i već je potopila dvorište. Evakuisan je i Dom zdravlja, a zaposleni su morali da se isele u zgradu Mesne zajednice. Trenutno je deo Lučana bez struje, problemi se javljaju i kada je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.