Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 28.Feb.2010, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovima nije pomogao ni skok u Moravu

ČAČAK - Od dva lopova koja su se prekjuče sukobila sa policijom u okolini Čačka jedan se nalazi u pritvoru, a drugi u bolnici.

Zoran Đorđević (30) i Radoslav Đorđević (35) iz Novog Sela kod Velike Plane posle krađe motorne testere u Rogači kod Guče u petak krenuli su prema Čačku kamionom kruševačke registracije.

Kada je policijska patrola pokušala da ih zaustavi, oni su prvo udarili u njihovo vozilo, a potom ih kroz prozor gađali staklenim flašama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Đorđevići su uhvaćeni tek u Tučkovu kod Požege posle pokušaja bekstva kada su skočili u nabujalu Zapadnu Moravu.

Zoranu je izrečena mera zadržavanja i on će sa krivičnom prijavom biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku. Radoslav će biti saslušan tek kada izađe iz užičke bolnice, gde se nalazi na lečenju od povreda i promrzlina zadobijenih prilikom skoka u nabujalu i hladnu reku.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.