Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

U poslednjih 24 časa u Srbiji i svetu dogodilo se nekoliko stvari koje su ostavile jak utisak. Od posledica ranjavanja preminula je Teodora Kaćanski koja je upucana subotu u Novom Sadu. U Skupštini Srbije ponovo je bilo burno, sednica je prekidana više puta, došlo je do sukoba Rističevića i opozicije...

Skupština je ipak usvojila izmene Krivičnog zakonika kojima se uvodi novo krivično delo po kojem se kažnjava negiranje genocida i ratnih zločina. Celu vest pročitajte OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Evropom se raširilo alarmantno upozorenje o ptičjem gripu koji koji je sa divljih ptica prešao na živinu.

Tragična smrt lepe Novosađanke Teodore Kaćanski, potresla je celu Srbiju, a društvene mreže su preplavile potresne oproštajne poruke pijatelja fitnes instruktorke.

“Bobičice … Uradila si poslednju seriju izdržaja… i odradila si je do kraja, snažno i hrabro, onako kako si nas sve učila. Hvala ti što sam bila deo tvog života i sto se ponosim time… i tobom. Reč nedostaješ je mala u odnosu na ono što nas sve čeka bez tebe. Ali, verovatno, Bog samo takve i hoće”, napisala je drugarica pokojne Teodore.

Fokume se proslavio hitom "Žigu Bigule", a sada za vas ima novu verziju.

Sanja Jovanović iz Beograda pozvala je redakciju Telegrafa i ispričala svoju ispovest o vezi sa opasnim momkom, u nadi da će njene reči doći do ušiju mnogih devojaka na Balkanu. Kako kaže, vest o pogibiji Teodore, koja je ni kriva ni dužna stradala u sačekuši u Novom Sadu, jako ju je potresla. Celu priču pročitajte OVDE.

U sinoćnoj emisiji “Amidži šou” gostovao je Velimir Tošić koji je sve oborio s nogu odličnom imitacijom Aleksandra Vučića, a momak iz Banatskog Karlovca je ovoga puta pokazao da je “čovek sa 100 glasova” i oponašao je Slobodana Miloševića, Zorana Đinđića, Josipa Broza Tita… Ceo tekst pročitajte OVDE.

Oglasio se sin Goce Božinovske! Evo šta Mirko Šijan kaže o hapšenju i o tome što ga nazivaju kriminalcem! Ceo tekst pročitajte OVDE.

Najveći kritičar Novaka Đokovića, Mats Vilander, svojevremeno je imao kokainsku aferu zbog koje je suspendovan iz tenisa.

Nekada čuveni teniser sada se najviše bavi provokacijama na račun Novaka Đokovića, praktično više ni ne prikriva animozitet koji gaji prema našem najboljem sportisti. Inače, praktično je zaboravljeno da je 1995. godine bio pozitivan na kokain na Rolan Garosu. Ceo tekst pročitajte OVDE.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić odgovarao je na pitanja navijača za sajt ABA lige, i to u veoma originalnom stilu.

"Može li Branko Lazić u slobodno vreme da dođe u fudbalski klub da pomogne malo u odbrani?"

"Pitajte Grofa."

"Kada će stići centar?"

"Stići će…"

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STRAVIČNI DETALJI SAČEKUŠE U NOVOM SADU: Teodora nije imala šanse, metak joj je razneo vrat

Izvor: Kurir, 24.Nov.2016, 10:20

...Nesrećna devojka nije imala šansi da preživi i sve vreme je bila na aparatima za veštačko disanje Ubistvo devojke opakog momka iz Novog Sada delo je profesionalaca koji su pucali u glavu i gornji deo tela žrtve..Nema naše Bobe..- Prilikom napada u kojima je meta u automobilu najčešće se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.