Trudnica iz Niša u devetom mesecu obolela od gripa

Izvor: Blic, 07.Mar.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica iz Niša u devetom mesecu obolela od gripa

Na Infektivnoj klinici sinoć(petak) primljena je Nišlijka u devetom mesecu trudnoće za koju se sumnja da je obolela od svinjskog gripa.

- Pacijentkinja je posle primljene terapije bila znatno bolje, ali je zadržana na klinici jer je pred porođajem. Na klinici je sada zbog gripa hospitalizovano deset pacijenata, a samo je žena iz Knjaževca na intenzivnoj nezi i priključena je na respirator. Medicinska sestra iz Lebana je ozbiljan pacijent, ali nije na intenzivnoj nezi-rekao je direktor Klinike za infektivne bolesti dr Žarko Ranković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trudnica iz Niša u devetom mesecu obolela od gripa

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2015

Na Infektivnoj klinici u petak primljena je Nišlijka u devetom mesecu trudnoće za koju se sumnja da je obolela od svinjskog gripa...- Pacijentkinja je posle primljene terapije bila znatno bolje, ali je zadržana na klinici jer je pred porođajem. Na klinici je sada zbog gripa hospitalizovano deset...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.