RASPUST za đake se JOŠ PRODUŽAVA: Evo kada će deca PONOVO U ŠKOLSKE KLUPE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPUST za đake se JOŠ PRODUŽAVA: Evo kada će deca PONOVO U ŠKOLSKE KLUPE!

Zbog epidemije gripa koja u užičkom kraju ne jenjava, gradonačelnik doneo odluku o produžetku raspusta. Nadoknada časova biće održana tokom drugog polugodišta.

Raspust za sve učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Užica produžen je do 1. marta. Gradonačelnik Tihomir Petković je ovu odluku doneo na predlog lokalnog Saveta za zdravlje.

Dogodiće se tako, da će raspust za užičke školarce, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz prethodno produženje, trajati ukupno četiri sedmice.

Ministarstvo zdravlja je procenilo da epidemija gripa na teritoriji Srbije jenjava i da bi nastava trebalo da počne u ponedeljak 25. februara. Međutim, podaci o porastu broja obolelih u užičkom kraju čine situaciju u ovom gradu posebnom, pa je predlog lokalnog Saveta za zdravlje prihvaćen.

- Zdravlje dece je važnije od problema koji će nastati zbog nadoknađivanja časova - rekao je Vidoje Drndarević, predsednik užičkog Saveta za zdravlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.