Produžen raspust zbog prevencije gripa i ostale servisne vesti

Izvor: Megafon.co, 12.Feb.2020, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen raspust zbog prevencije gripa i ostale servisne vesti

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja donelo je odluku da zimski raspust u Srbiji, van teritorije AP Vojvodina bude produžen do 21. februara. Prvi nastavni dan biće 24. februar. Odluka je doneta radi prevencije širenja gripa.
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis Niš za sredu, 12.  februar, najavljuju zamenu sijalica na teritoriji opština Medijana i Crveni Krst.
Planirano je i otklanjanje nedostataka >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji. I to u ulicama Hajduk Veljkovoj, Učitelj Tasinoj, Kozaračkoj i Vojislava Ilića, kod Hitne pomoći.
JKP Naissus Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju.
– Selo Sečanica
Kvar na cevovodu iznad pumpne stanice kod dečijeg odmarališta, u toku je iskop u selu Sečanica. Voda je zatvorena i biće u prekidu snabdevanje do 15 sati, do kada se predviđa završetak radova i vraćanje u redovno stanje vodosnabdevanja za selo Sečanica.
– Naselje Mramorsko brdo
Prethodnog dana su izvršene određene radnje na Mramorskom brdu, na dve lokacije, prema groblju i prema pumpnoj stanici. Danas se nastavljaju radovi na vodovodnoj mreži i biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja Mramorsko brdo (na pomenutim lokacijama).
– Pasi Poljana, ulica 1300 kaplara II prilaz
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici 1300 kaplara, II prilaz u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice 1300 kaplara, konkretno II prilaz.
– Auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik i Leskovik pijaćom vodom
Po nalogu Štaba za vanredne situacije Nišavskog okruga auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom obilaziće sela Leskovik i Rujnik u vremenu od 11 do 15 sati, i duže ukoliko postoje potrebe žitelja ova dva sela.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.