DEČAK (4) UMRO U KUĆI NAKON POSETE LEKARU: Rekli su da ima grip, naređena HITNA obdukcija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2020, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČAK (4) UMRO U KUĆI NAKON POSETE LEKARU: Rekli su da ima grip, naređena HITNA obdukcija!

Telo četvorogodišnjaka iz Grčke hitno je poslato na obdukciju

Četvorogodišnji dečak iz Grčke preminuo je juče pod nerazjašnjenim okolnostima, nakon što se sa roditeljima vratio kući od lekara.

Mališan se razboleo prošle sedmice i roditelji su ga u četvrtak odveli kod lekara u Halkidi, gde mu je dijagnostifikovan grip i dete je poslato kući. Međutim, dečak se danima žalio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo umoran i da teško diše, kao i da ga boli uho.

Kako mu se zdravstveno stanje i pored antibiotika nije poboljšalo, roditelji su ga juče opet odveli lekaru, nakon čega je preporučeno da se jave u bolnicu u Atini. Nažalost, dete nije stiglo do bolnice, preminuo je ubrzo po povratku kući.

Mališan je, kako prenose grčki mediji, počeo otežano da diše kada su ga roditelji doveli od lekara kući da ga pripreme za odlazak u Atinu. Čim su uvideli da dete jedva hvata dah, smestili su ga u kola i krenuli brzo ka bolnici. Nažalost, lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt dečaka.

Naređena je hitna obdukcija, a rođaci kažu da su roditelji skrhkani bolom.

- On im je bio jedino dete. Oni su slomljeni. Nikom nije jasno šta se dogodilo - rekao je jedan od rođaka za Prototemu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.