Brnabić: Vučiću imuni sistem oslabio zbog stresa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 10:41

Brnabić: Vučiću imuni sistem oslabio zbog stresa

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas povodom otkazivanja, odnosno pomeranja jučerašnih sastanaka predsednika Aleksandra Vučića da ga je uhvatio grip i da mu je oslabio imuni sistem zbog svih napora i stresa.

"Do duboko u noć smo razgovarali. On, nažalost, ne miruje, volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom sada oko svega što se dešava na KiM. Mislim da noćima nije spavao, uhvatio ga je grip. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa", rekla je Brnabić na TV Hepi.

Ona je dodala da je predsednik nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen sa kojom u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš  - Merdare - Priština - Drač.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Vučića uhvatio grip, imuni sistem oslabio zbog stresa

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2021

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić rekla je danas povodom otkazivanja, odnosno pomjeranja jučerašnih sastanaka predsjednika Aleksandra Vučića da ga je uhvatio grip i da mu je oslabio imuni sistem zbog svih napora i stresa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.