2 pacijenta preminula na infektivnoj klinici u Nišu

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2 pacijenta preminula na infektivnoj klinici u Nišu

Preminuli su imali komplikacije sa svojim osnovnim bolestima, kazao je Radovanović Tanjugu.

On je rekao da se trenutno na klinici nalazi 26 bolesnika sa sumnjom na grip, četiri su na respiratoru, četiri u intenzivnoj i tri bolesnika u poluintenzivnoj nezi, rekao je Radovanović.

Na klinici su ranije preminula još dva pacijenta, jedan stogodišnjak i jedan pacijent rođen 1954. godine, saopšteno je 18. marta iz Kliničkog centra.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

2 pacijenta umrla na infektivnoj klinici u Nišu

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2015

Preminuli su imali komplikacije sa svojim osnovnim bolestima, kazao je Radovanović Tanjugu...On je rekao da se trenutno na klinici nalazi 26 bolesnika sa sumnjom na grip, četiri su na respiratoru, četiri u intenzivnoj i tri bolesnika u poluintenzivnoj nezi, rekao je Radovanović...Na klinici su ranije...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.