Zavirite u magičnu prodavnicu u Melburnu u kojoj sve pršti od boja

Izvor: YU-Build.rs, 27.Okt.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u magičnu prodavnicu u Melburnu u kojoj sve pršti od boja

Sučeljavanje talenata tekstilnih dizajnera, Boni i Nila, dovelo je do toga da ova nova prodavnica u Brunsviku, u Melburnu, izgleda kao da se u njoj odvija rat bojama.



Spajajući svoja prethodna iskustva u cvećarstvu, primenjenim umetnostima, tekstilnoj industriji, izradi nameštaja, scenografiji, dizajn duo Boni Ešli (Bonnie Ashley) i Nil Dauni (Neil Downie) kreirali su živahne, ručno rađene tkanine “Homewares”, kao i prodavnicu koja oslikava >> Pročitaj celu vest na sajtu YU-Build.rs << ovaj vatromet boja.

U svojoj prvoj prodavnici, izgrađenoj na prednjoj strani njihovog dizajn studia, oni su kombinovali svoje veštine da stvore zaista jedinstven i živahan prodajni prostor – enterijer karakterišu pločice u njihovom dizajnu koje pokrivaju sve zidove i podove.

U prodavnici se mogu naći svi njihovi proizvodi – jastuci, stolnjaci, keramika, drveni nameštaj i ukrasi – koji delom služe za prodaju, delom kao dekor, kao i novi papirni printovi inspirisani godinom koju je Boni provela prodajući cveće.

Prostor je u potpunosti dizajniran i uređen od strane Boni i Nila, uključujući, naravno, i cveće.

Zadnji zid prodavnice je napravljen u potpunosti od stakla i omogućava kupcima da zavire u dizajn studio i steknu uvid u proces proizvodnje ovog brenda.

Ako idete u Melburn obavezno svratite do ove prodavnice, ako ne, iskoristite je za inspiraciju i ubacite po koju boju u vašu prodavnicu ili stan.

Izvor:Roma




Nastavak na YU-Build.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.