Izvor: YU-Build.rs, 24.Feb.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za trotoare u Požeškoj još 15,7 miliona dinara

Posle šestomesečnih radova, Požeška ulica zvanično je puštena u rad pre tri nedelje kada su tramvaji na liniji 12 i 13 ponovo krenuli duž najprometnije saobraćajnice na Banovom brdu. „Žila kucavica” ovog dela grada otvorena je desetak dana pre roka, ali iz JKP „Beograd put” najavljuju da će već početkom sledeće nedelje nastaviti sa dodatnim radovima koji nisu bili predviđeni ugovorom o rekonstrukciji čiji su potpisnici grad Beograd i izvođač, austrijska kompanija „Svitelski”.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Za trotoare u Požeškoj još 15,7 miliona dinara

Izvor: Politika, 24.Feb.2010

„Beograd put” od ponedeljka počinje radove koji nisu bili deo nedavne obnove. – Šut i turistički putokazi nedeljama leže bačeni uz ulicu, gumena izolacija ispada iz šina, a žice vire iz električnih stubova ..Posle šestomesečnih radova, Požeška ulica zvanično je puštena u rad pre...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.