Izvor: YU-Build.rs, 12.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niču prvi soliteri na Podbari

Odbornici Skupštine grada usvojili su regulacione planove za ulaz u Podbaru između Ulice Filipa Višnjića i pruge i za deo Ulice Marka Miljanova u ovom naselju, prema kojima će tu moći da se grade višespratnice, pa i soliteri od deset etaža. Novi akti podelili su stanare najstarijeg dela grada. Dok jedni misle da će im to pomoći da se izbore za inicijativu da se i u ostalim delovima naselja dozvoli izgradnja četvorospratnica umesto prizemnih kuća, drugi strahuju od toga da će se naselje pretvoriti u “novu Grbavicu ili Detelinaru”.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Niču prvi soliteri na Podbari

Izvor: Blic, 12.Jun.2009

Odbornici Skupštine grada usvojili su regulacione planove za ulaz u Podbaru između Ulice Filipa Višnjića i pruge i za deo Ulice Marka Miljanova u ovom naselju, prema kojima će tu moći da se grade višespratnice, pa i soliteri od deset etaža. Novi akti podelili su stanare najstarijeg dela grada....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.