Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Izdata građevinska dozvola za autobusku stanicu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je izdata građevinska dozvola za izgradnju autobuske stanice u Bloku 42 na Novom Beogradu i dodao da će radovi početi u utorak, 27. februara.

Mali je rekao da će izgradnja nove autobuske stanice koštati 25 miliona evra i da će biti izgrađena za 18 meseci, a da će time znatno biti rasterećen saobraćaj, jer će 1.200 polazaka biti izmešteno iz centra grada.

"To je jedinstvena autobuska stanica u Evropi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zato što će primati međugradski, međumesni, turistički i međunarodni saobraćaj. Biće to novi simbol Beograda", rekao je Mali, a saopštila Gradska Uprava.

On je dodao da je površina nove stanice oko 13.000 kvadrata, da će imati 130 perona i 53 parking mesta za duže zadržavanje autobusa.

Grad Beograd je obezbedio zemljište, dok će preduzeće Beogradska autobuska stanica finansirati izgradnju stanice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.