Izvor: YU-Build.rs, 05.Jul.2012, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija:Dinamični radovi u Ulici Kralja Petra I

Radovi na uređenju ulice Kralja Petra I odvijaju se prema utvrđenoj dinamici. U toku su radovi na proširenju kolovozne konstrukcije i priprema na izgradnji kolektora kišne kanalizacije. Kako saopštavaju iz JP „Direkcija za izgradnju“, do sada je u predmetnoj ulici izgrađena niskonaponska mreža i javna rasveta, a uređeni su i trotoari i biciklističke staze duž ulice.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Napreduje izgradnja fekalne kanalizacije u Beški

Izvor: YU-Build.rs, 06.Jul.2012, 14:45

P „Direkcija za izgradnju opštine Inđija“ izvestila je da radovi na fekalnoj kanalizaciji u Beški teku prema utvrđenom planu i dinamici, stoji na sajtu opštine Inđija. Radovi na izgradnji fekalne kanalizacije se trenutno odvijaju u Karađorđevoj ulici i u Ulici Mike Antića. Do sada su završeni...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.