ZVANIČNI DOKUMENT objavljen u grčkom Službenom glasniku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2020, 17:22

ZVANIČNI DOKUMENT objavljen u grčkom "Službenom glasniku" (FOTO)

Došli smo u posed zvaničnog dokumenta iz grčkog "Službenog glasnika" o otvaranju granica Danas je u Grčkoj i zvanično objavljen dokument koji precizira da će granica ove zemlje biti otvorena za turiste od 1. jula.Pročitajte još: Pometnja! Grčka TVRDI: Večeras otvaramo granicu za SRBE! - Seničić: Nema letovanja pre 1. jula!Kilometarske kolone srpskih turista na granici između Bugarske i Grčke, autobusi koji su bili spremni da krenu, turisti koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << spakovani - niko nije stigao u Grčku! Grčka je danas i zvanično objavila dokument u kojem precizira kada će građani zemalja iz okruženja moći da uđu u ovu državu.Ceo dokument pogledajte KLIKOM OVDE.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEFINITVNO: Srbi ne mogu u Grčku do 1. jula, a ovo je zvaničan razlog za tu odluku

Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2020

„Grčka mora da poštuje odluke EU“ – ovim rečima počinje zvanično saopštenje turističkim agencijama u Srbiji.. Konvoj od pet autobusa sa srpskim turistima danas je trebao da krene put Evie, Parge i Halkidikija. Turisti su bili spakovani, vodiči i vozači spremni, autobusi napunjeni gorivom.. Kolona...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.