Vučić: Srbija iskren, odgovoran i pouzdan partner

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija iskren, odgovoran i pouzdan partner

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da su razgovori koje je u ovoj godini imao sa brojnim zvaničnicima zemalja u regionu i svetu pokazali da je Srbija iskren, odgovoran i pouzdan partner, opredeljena za mir i stabilnost.

"Pokazalo se da je Srbija važna u regionu i Evropi i da može da gradi dobre odnose i da ih unapređuje. Na prvom mestu nam je mir i stabilnost, što je najvažnije za ekonomski razvoj", rekao je Vučić novinarima u Geozavodu gde je grćčom premijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Aleksisu Ciprasu predstavio projekat "Beograd na vodi".

On je dodao da je uveren da će ekonomski odnosi Srbije i Grčke biti još bolji u budućnosti i da će trgovinska razmena biti uvećana na 600 miliona evra godišnje.

Po oceni Vučića, u narednim godinama trgovinska razmena sa Grčkom bi mogla da dostigne i milijardu evra.

Vučić i Cipras položili vence na spomenik Rigi od Fere

Premijeri Srbije i Grčke Aleksandar Vučić i Aleksis Cipras položili su danas u Beogradu vence i cveće na spomenik grčkom revolucionaru i pesniku Rigi od Fere.

Nakon toga, dvojica premijera posetiće zgradu Geozavoda, gde će prisustvovati prezentaciji projekta "Beograd na vodi"

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Cipras položili vence na spomenik Rigi od Fere

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017

Premijeri Grčke i Srbije Aleksis Cipras i Aleksandar Vučić položili su danas vence i cveće na spomenik Rigi od Fere u Beogradu...Riga od Fere bio je grčki revolucionar, pesnik, nacionalni heroj, prethodnik i prva žrtva ustanka protiv Osmanskog carstva...Zadavljen je 1798. godine u kuli Nebojša...

Nastavak na BKTV News...

Vučić pokazao Ciprasu "Beograd na vodi"

Izvor: N1 televizija, 01.Feb.2017

Premijeri Srbije i Grčke Aleksandar Vučić i Aleksis Cipras posetili su zgradu Geozavoda gde je grčkom premijeru predstavljen projekat "Beograd na vodi"...Vučić je rekao da su razgovori koje je u ovoj godini imao sa brojnim zvaničnicima zemalja u regionu i svetu pokazali da je Srbija iskren, odgovoran...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.