Izvor: Radio 021, 31.Okt.2020, 19:23

VIDEO: Pucano na sveštenika ispred crkve u Lionu

Nepoznati napadač pucao je na pravoslavnog sveštenika u Lionu.

Policija traga za napadačem koji je iz "krateža" ranio 52-godišnjeg sveštenika grčke crkve.

Sveštenik je ranjen sa dva hica, dok je zaključavao crkvu i, sa teškim povredama, ali u svesnom stanju, prebačen je u bolnicu.

Policija je pokrenula opsežnu akcije potrage za napadačem.

Policija je na Tviteru navela da se snage bezbednosti nalaze na licu mesta i upozorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << građane da prate instrukcije nadležnih.

#Lyon : la personne blessée par balles est bien le prêtre orthodoxe (confirmation source #police), touché de deux tirs dans une #église orthodoxe de la rue. Des militaires arrivent sur place @lyonmag pic.twitter.com/nVDB5Nf73m

— Julien Damboise (@JDANDOU) October 31, 2020
Pogledaj vesti o: Grčka,   Twiter

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen napadač koji je pucao na pravoslavnog sveštenika u Lionu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2020

Policija je, poslije potrage, uhapsila muškarca za koga se sumnja da je iz "krateža" ranio pravoslavnog sveštenika, koji je u Francusku došao iz Grčke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.