USPEŠAN START: Pobeda srpskih basketaša na EI u Bakuu

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEŠAN START: Pobeda srpskih basketaša na EI u Bakuu

BAKU - Srpski basketaši startovali su pobedom protiv Italije 21:14 u meču prvog kola grupe C na Evropskim igrama u Bakuu.

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Marko Savić sa 10 poena, Dejan Majstorović je ubacio šest, Dušan Domović-Bulut sa tri, dok je Marko Ždero ubacio dva. U selekciji Italije najbolji je bio Klaudio Negri sa šest poena.

"Malo smo se mučili u adaptaciji na vremenske uslove. Velika je vlažnost, lopta klizi iz ruke, ali ovo je bila tek prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << utakmica, pa imamo dovoljno vremena za to, rekao je kapiten Srbije Dušan Domović Bulut, a zatim ocenio da je ekipa Italije bila odličan rival.

"Mislim da se nisu dobro prilagodili pravilima toliko brzo koliko smo mi, pa smo dobili utakmicu. Igrali su dobro, ali smo i mi bili dobri. Ključna stvar u našem timu je što i ako nekom ne ide ima ko da ga zameni".

Srpski tim će sutra odigrati dva meča. Naši basketaši prvo će se sastati sa Estonijom od 13,45, a potom i sa Grčkom od 18,35 sati.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.