Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2017, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji ispred banke u Atini nema povrijeđenih

ATINA - Ispred ekspoziture Eurobanke u Atini došlo je do eksplozije bombe, ali nije bilo poginulih niti povređenih, javljaju grčki mediji.

Prema navodima policije do[lo je do eksplozije manje ekslozivne naprave koja je oštetila ulaz u banku i prozore i pričinila manju štetu na susjednim zgradama, prenio je Rojters.

Čuvar u banci vidio je da su dvije osobe na motociklu ostavile torbu ispred ekspoziture >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i nastavile dalje, prenei jer Tema.news.

U isto vrijeme, telefonskim pozivom novinskom vebsajtu najavljeno je da će bomba eksplodirati za 35 minuta.

Policija je odmah po dojavi blokirala ulice u blizini banke, a eksplozija koja se dogodila u 22.38 po lokalnom vremenu čula se i u centralnim dijelovima Atine.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad, ali sve ukazuje da je to djelo anarhista iz grupe "Zavjera vatrenih celija".

Eurobanka je treća po po značaju gračka banka, a napadi na privredne objekte, poliicju i polkitičare veoma su česti u Grčkoj, navodi britanska novinska agencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.