U Grčkoj zaplenjeno 5,4 miliona cigareta

Izvor: Press, 03.Dec.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grčkoj zaplenjeno 5,4 miliona cigareta

U luci Patra, na jugozapadu Grčke, uhapšen je vozač kamiona u kojem je pokušao da prošvercuje 5,4 miliona cigareta, saopštila je danas grčka policija Grčki državljanin, star 58 godina, uhapšen je kada je pokušao da se ukrca na feribot na liniji za Italiju.
Carinici u Grčkoj svake godine zaplene više miliona cigareta poreklom uglavnom sa Srednjeg Istoka, a najčeshe iz Egipta.
U 2010. godini u Grčkoj je je na tri borda zaplenjeno više stotina miliona cigareta.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Grk švercovao 5,4 miliona cigareta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2010

ATINA -..U luci Patra, na jugozapadu Grčke, uhapšen je vozač kamiona u kojem je pokušao da prošvercuje 5,4 miliona cigareta, saopštila je danas grčka policija...Grčki državljanin, star 58 godina, uhapšen je kada je pokušao da se ukrca na feribot na liniji za Italiju...Carinici u Grčkoj svake...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.