U Grčkoj rekordnih 935 novozaraženih

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 20:33

U Grčkoj rekordnih 935 novozaraženih

U Grčkoj je u poslednja 24 sata potvrđeno 935 slučajeva korona virusa, što je najviši dnevni bilans od početka epidemije.

Od novozaraženih, 44 su otkrivena na granicama.

Preminulo je još pet pacijenata pa je ukupan broj umrlih od posledica Kovida 19 564, saopštila je Nacionalna organizacija za javno zdravlje, prenosi ANA. Prosečna starost preminulih pacijenata je 79 godina.

Nove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mere radi suzbijanja epidemije stupile su danas na snagu. Obavezne su maske u zatvorenom i otvorenom prostoru, a policijski čas počinje u pola jedan posle ponoći i traje do pet ujutru u najvećim žarištima.

Atinom od jutros kruže policijske patrole koje obaveštavaju građane na grčkom, engleskom i arapskom o novim merama.

Od početka pandemije u Grčkoj su zaražene 29.992 osobe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rekordan broj novozaraženih u Grčkoj, na snazi nove mere

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2020

U Grčkoj je tokom poslednja 24 sata potvrđeno 935 slučajeva zaraze korona virusom, što je najviši dnevni bilans od početka epidemije. Od svih novozaraženih, 44 su registrovana na granicama...Preminulo je još pet pacijenata, pa je ukupan broj umrlih od posledica infekcije 564, saopštila je Nacionalna...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.