U Grčkoj dva smrtna slučaja, 74 zaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grčkoj dva smrtna slučaja, 74 zaraženih

U Grčkoj je prijavljeno novih 74 slučajeva korona virusa u poslednjih 24 časa i dva smrtna slučaja, saopštilo je danas grčko Ministarstvo zdravlja.

Time se broj ukupno zaraženih u Grčkoj popeo na 966, dok je broj preminulih porastao na 28, prenela je ANA.

Među preminulima je 23 muškaraca i pet žena prosečne starosti 73 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine, a većina njih je imala i druge zdravstvene probleme.

Do sada je 52 pacijenata otpušteno iz bolnica, a 13.477 testirano. Time se broj ukupno zaraženih u Grčkoj popeo na 966, dok je broj preminulih porastao na 28, prenela je ANA.

Među preminulima je 23 muškaraca i pet žena prosečne starosti 73 godine, a većina njih je imala i druge zdravstvene probleme.

Do sada je 52 pacijenata otpušteno iz bolnica, a 13.477 testirano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.