Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanos Cicipas prvi polufinalista AO

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u noći između ponedeljka i utorka u polufinale Otvorenog prvenstva Australije.

Cicipas je pobedio Roberta Bautista-Aguta iz Španije sa 3:1 u setovima (7:5, 6:4, 4:6, 7:6), za tri sata i 19 minuta.

On je tako nastavio sa dobrim rezultatima pošto je u prethodnoj rundi Australijan opena eliminisao prošlogodišnjeg šampiona Rodžera >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Federera.

Naredni rival u Melburnu biće mu pobednik duela u kom će se kasnije danas sastati Rafael Nadal i najveće iznenađenje dosadašnjeg dela Frensis Tijafo.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Najveće iznenađenje Australijan opena

Izvor: Mondo, 22.Jan.2019

"Ovo je bajka, ali zaslužio sam", bile su reči mladog Grka po završetku meča protiv Bautiste Aguta. Stefanos Cicipas je slavio rezultatom 3:1 u setovima i plasirao se u polufinale AO, gde čeka pobednika duela Nadal-Tijafo.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.