Izvor: Radio 021, 30.Jun.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski turisti tvrde da su opljačkani u Grčkoj

Srpski turisti opljačkani su ispred marketa u Nikitiju na Sitoniji, gde im je neko otvorio auto i iz gepeka izvadio dve torbe sa stvarima i tehnikom vrednom 2.000 evra.

Svoju priču srpski turisti su podelili na Fejsbuku i portalu Grckainfo ne bi li upozorili druge turiste na ovakve opasnosti.

"Pretpostavljamo da nas je neko pratio i da je video šta nosimo sa sobom. Upozoravamo i podsećamo: nemojte ostavljati ništa vredno u automobilima, nijednu stvar koja bi lopovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mogla da privuče pažnju", napisala je ova porodica.

Kako navode oštećeni turisti, krađa se dogodila pre dva dana u ranim jutarnjim satima kada su stali ispred jednog marketa u Nikiti i ušli unutra. Ovaj trenutak su iskoristili lopovi i iz gepeka uzeli dve torbe sa go pro kamerom, dronom i telefonima.

"Vozimo Fiat Punto, tako da nam je to još jedan pokazatelj da nas je neko posmatrao. Slučaj smo prijavili policiji, ali ne očekujemo da će nam nešto biti vraćeno. Što je najgore, ovo nam je prvi put da ostavimo stvari u kolima. Auto su nam nekako otključali i otvorili gepek, bez tragova nasilja", napisali su pokradeni turisti.

Autor: Grckainfo

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.