Srpski turisti najviše vole Grčku

Izvor: Glas javnosti, 23.Apr.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski turisti najviše vole Grčku

BEOGRAD - Najatraktivnija turistička destinacija za srpske turiste i ove godine je Grčka kako kontinentalni deo tako i grčka ostrva, izjavila je direktor sektora turizma u kompaniji "Mladost turist" Ljiljana Simendić Đukić.

Ona je rekla da se turisti iz Srbije interesuju i za letovanje u Turskoj ali je cena tih aranžmana ove godine skuplja pa je i interesivanje nešto manje u odnosu na lane.

"Najjeftniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je Egipat, ali tu destinaciju skoro da niko ne traži ", kazala je Simendić Đukić i dodala da je slabo interesovanje ove godine i za Hrvatsku.

Ona je kazala da je već počela prodaja letnjih aranžmana i da se uglavnom javljaju zaintersovani za kupovini turističkih aranžmana na rate.

Broj turista koji se u ovom periodu interesuju i uplaćuju aranžmane je na nivou prošlogodišnjeg, dodala je Simendić Đukić i istakla da vlada velika potražnja za aranžmanima u predsezoni i vansezoni.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.