Srpski ministri okupirali Grčku

Izvor: B92, 11.Jul.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ministri "okupirali" Grčku

Beograd, Atina -- Grčka će ovog leta biti najpopularnija zemlja u kojoj će se odmarati mnogi srpski državnici, objavila je novinska agencija ANA.

Prema izveštaju atinske agencije, ministar odbrane Dragan Šutanovac i ministar finansija Nebojša Ćirić se sada s porodicama odmaraju u blizini Atine.

Predsednik srpske vlade Mirko Cvetković i njegova supruga će, kako je javila agencija, provesti svoj odmor na Halkidikiju u prvoj nedelji avgusta.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grčkoj će se ovog leta odmarati i ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić Marković i to na Krfu, kao i potpredsednica vlade Verica Kalanović i ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski ministri "okupirali" Grčku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2011

ATINA -..Grčka će ovog leta biti najpopularnija zemlja u kojoj će se odmarati mnogi srpski državnici, objavila je novinska agencija ANA...Prema izveštaju atinske agencije, ministar odbrane Dragan Šutanovac i ministar finansija Nebojša Ćirić trenutno se sa porodicama odmaraju u blizini Atine...Predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srpski državnici okupirali Grčku

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2011

ATINA - Grčka će ovog ljeta biti najpopularnija zemlja u kojoj će se odmarati mnogi srpski državnici, objavila je novinska agencija ANA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SRPSKI MINISTRI "OKUPIRALI" GRČKU

Izvor: Kurir, 11.Jul.2011

ATINA - Grčka će ovog leta biti najpopularnija zemlja u kojoj će se odmarati mnogi srpski državnici, objavila je novinska agencija ANA...Prema izveštaju atinske agencije, ministar odbrane Dragan Šutanovac i ministar finansija Nebojša Ćirić trenutno se sa porodicama odmaraju u blizini Atine...Predsednik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.