Srbija sa Jovićem, Lučićem i Micićem na Grčku

Izvor: RTS, 26.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa Jovićem, Lučićem i Micićem na Grčku

Košarkaši Srbije za duel protiv Grčke biće jači za Stefana Jovića, Vladimira Lučića i Vasilija Micića, potvrdio je selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević. Srbija u petak od 13.00 igra u gostima protiv Izraela, a u ponedeljak od 20.15 protiv Grčke u Beogradu. Prenos mečeva na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti.
Minhenski Bajern i Efes su dozvolili ovim igračima da igraju drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč petog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 3. decembra u Beogradu kada se sastaju Srbija i Grčka.

"Jović i Lučić ostaju u Tel Avivu posle utakmice sa Makabijem u Evroligi, ali neće igrati protiv Izraela dan kasnije. Vratiće se sa nama u Beogradu i biće za Grčku. Uspeli smo da dobijemo dozvolu i Efesa za Micića. Hvala klubovima", rekao je Đorđević na okupljanju "orlova".
Za duele sa Izraelom (30. novembra) i Grčkom selektor računa na još Stefana Pena (Alba), Iliju Đokovića (Borac Čačak), Stefana Pota (FMP), Aleksu Avramovića (Vareze), Dragana Milosavljevića (Unikaha), Branka Lazića (Crvena zvezda), Ognjena Dobrića (Crvena zvezda), Aleksu Radanova (Crvena zvezda), Radeta Zagorca (Partizan), Marka Simonovića (Zenit), Stevana Jelovca (Bamberg), Stefana Birčevića (Banvit), Miroslava Raduljicu (Đangsu Dragons), Đorđa Gagića (Partizan), Nikolu Jovanovića (Trento) i Dejana Kravića (Virtus Bolonja).
U novoformiranog L grupi Nemačka i Grčka su na deobi prvog mesta sa po 16 bodova, Srbija ima tri manje, Gruzija i Izrael po 11, a Estonija 10.
Na Svetsko prvenstvo u Kini sledeće godine plasiraće se tri najbolje reprezentacije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija sa Jovićem, Lučićem i Micićem na Grčku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2018

Košarkaši Srbije za duel protiv Grčke biće jači za Stefana Jovića, Vladimira Lučića i Vasilija Micića, potvrdio je danas selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević...Njihovi klubovi minhenski Bajern i Efes dozvolili su im da igraju drugi meč petog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.