Srbija sa Jovićem, Lučićem i Micićem na Grčku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa Jovićem, Lučićem i Micićem na Grčku

Košarkaši Srbije za duel protiv Grčke biće jači za Stefana Jovića, Vladimira Lučića i Vasilija Micića, potvrdio je danas selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević.

Njihovi klubovi minhenski Bajern i Efes dozvolili su im da igraju drugi meč petog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 3. decembra u Beogradu.

"Jović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Lučić ostaju u Tel Avivu posle utakmice sa Makabijem u Evroligi, ali neće igrati protiv Izraela dan kasnije. Vratiće se sa nama u Beogradu i biće za Grčku. Uspeli smo da dobijemo dozvolu i Efesa za Micića. Hvala klubovima", rekao je Đorđević na okupljanju "orlova".

Za duele sa Izraelom (30. novembra) i Grčkom selektor računa na još Stefana Pena (Alba), Iliju Đokovića (Borac Čačak), Stefana Pota (FMP), Aleksu Avramovića (Vareze), Dragana Milosavljevića (Unikaha), Branka Lazića (Crvena zvezda), Ognjena Dobrića (Crvena zvezda), Aleksu Radanova (Crvena zvezda), Radeta Zagorca (Partizan), Marka Simonovića (Zenit), Stevana Jelovca (Bamberg), Stefana Birčevića (Banvit), Miroslava Raduljicu (Đangsu Dragons), Đorđa Gagića (Partizan), Nikolu Jovanovića (Trento) i Dejana Kravića (Virtus Bolonja).

U novoformiranog L grupi Nemačka i Grčka su na deobi prvog mesta sa po 16 bodova, Srbija ima tri manje, Gruzija i Izrael po 11, a Estonija 10.

Na Svetsko prvenstvo u Kini sledeće godine plasiraće se tri najbolje reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlovi sa Jovićem, Lučićem i Micićem napadaju Grke!

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević potvrdio je da će za utakmicu protiv Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo moći da računa na Stefana Jovića, Vladimira Lučića i Vasilija Micića..."Razgovarali smo sa njihovim klubovima. Jović i Lučić će ostati sa nama...

Nastavak na N1 televizija...

Sale doneo dobre vesti!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018

Dobre vesti za navijače reprezentacije Srbije...Srpski nacionalni tim će moći da računa na košarkaše Bajerna i Efesa u duelu protiv Grčke...Nije realno da Stefan Jović, Vladimir Lučić i Vasilije Micić igraju protiv Izraela, ali će se sa ekipom vratiti u Beograd..."Razgovarali smo sa timovima,...

Nastavak na Sportske.net...

Đorđević o realnim problemima: Igrači moraju da pokažu da žele mesto u timu više od stranaca

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2018

Odlične vesti doneo je selektor Aleksandar Đorđević novinarima na okupljanju košarkaške reprezentacije Srbije potvrdom da će Vasilije Micić, Vladimir Lučić i Stefan Jović biti uz tim za susret sa Grčkom. Jović, Lučić i Micić na raspolaganju Đorđeviću za Grčku! Orlovi ulaze u mini-ciklus...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.