Srbija lako protiv Koreje, sa Grčkom za četvrtfinale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija lako protiv Koreje, sa Grčkom za četvrtfinale

Vaterpolo reprezentacija Srbije deklasirala je domaćina Južnu Koreju 22:2 (6:1, 5:0, 4:1, 7:0) u 2. kolu A grupe Svetskog prvenstva.

Podmlađen tim Dejana Savića, koji je na startu remizirao sa Crnom Gorom (10:10), protiv nedoraslog rivala upisao je prvi trijumf na takmičcenju u Kvangdžuu.

Najefikasniji na meču bio je Nikola Jakšić sa pet golova, po tri su dali Đorđe Lazić i kapiten Miloš Ćuk, dok su dva puta pogodili Nikola Dedović, Strahinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rašović i Radomir Drašović.

Srbiji će za prvo mesto u grupi igrati protiv Grčke i neophodna joj je pobeda kako bi direktno obezbedila plasman u četvrtfinale jer je rival bio ubedljiviji protiv Južne Koreje, kako bi izbegla meč u osmini finala.

Ranije danas, u meču iste grupe Grčka i Crna Gora su odigrali nerešeno 10:10. U poslednjem kolu grupne faze Srbija i Grčka igraju u petak od 9.30, a Crna Gora i Južna Koreja od 10.50 po srednjeevropskom vremenu.

Tabela: Grčka 3, Srbija 3, Crna Gora 2, Južna Koreja 0.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.