Srbi i ove godine hrle u Grčku

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2013, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi i ove godine hrle u Grčku

Većina turista iz Srbije i ove godine će letovati u Grčkoj, a prema podacima turističkih agencija prodaja letnjih aranžmana porasla je za 20 odsto, izjavio je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (Juta) Aleksandar Seničić.

On je agenciji Beta rekao je prema anketi Jute, Grčka i dalje omiljena destinacija turista iz Srbije i u toj zemlji letovaće 70 odsto građana koji odlaze u inostranstvo na odmor.

Na drugom mstu, prema interesovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srpskih turista je Turska, slede Španija, koja je od ove godine traženija od Egipta, zatim Tunis, Crna Gora, Hrvatska.

"Prodaja turističkih aranžmana išla je jako dobro od početka godine", rekao je Seničić i dodao da je u aprilu malo opalo interesovanje, ali da se povećana prodaja ponovo očekuje u maju.

Preko Jute se odvija 95 odsto organizovanog turističkog prometa u Srbiji. Juta ima oko 400 članova. Godišnje preko turističkih agencija, članica Jute putuje oko 800.000 putnika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.