Sprečeno krijumčarenje satova i prstenja

Izvor: RTS, 22.Jan.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje satova i prstenja

Na Aerodromu "Nikola Tesla" sprečen je pokušaj državljanina Grčke da prokrijumčari osam polovnih ručnih satova poznatih svetskih marki i manju količinu ženskog nakita.
Državljanin Grčke je planirao da ovu luksuznu robu prokrijumčari iz Srbije, ali u tome je zaustavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle čekiranja kofera, tako da nije ni uspeo da uđe u planirani avion kojim je trebalo da otputuje u Atinu, saopštila je Uprava carina, prenosi Tanjug.

Carinici su potom detaljno pregledali njegovog kofer u kome su otkrili čizmu u koju je sakrio pet muških polovnih satova marki "rolex datejust", "rolex date", "rolex daytona cosnograph", "INC Schafthausen" i "gerald genta".
Daljom kontrolom, u torbici koju je imao kod sebe pronađena su još dva sata marki "rolex datejust" i tri ženska prstena od žutog i belog zlata, na kojima je bio ugraviran žig "bulgari".
Putnik nije krio od carinika zašto je vredne satove i nakit poneo sa sobom, rekavši da je u Beograd došao da bi se video sa devojkom i da je robu nameravao da proda u Srbiji, ali pošto nije postigao željenu cenu, poneo je sa sobom u Atinu, piše u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.