Snajperom protiv albanskih krijumčara na Egeju

Izvor: RTS, 27.Sep.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajperom protiv albanskih krijumčara na Egeju

Grčka policija uhapsila je grupu trgovaca drogom koji su plovili iz Albanije u Tursku radi razmene hašiša za heroin. Policija je hicima iz snajpera zaustavila gliser, prenosi portal "Panorama". Uhapšene su tri osobe – dva Albanca i jedan Italijan.
Grupu trgovaca drogom policija je zaustavila u mestu Sigri kada je snajperista pogodio motor na gliseru.

Uhapšene su tri osobe – >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva Albanca i jedan Italijan, prenosi Panorama.
Helikopteri su takođe korišćeni tokom velike operacije u kojoj su učestvovali turski i grčki policajci.
Međutim, na brodu nije pronađena droga i vlasti veruju da su krijumčari narkotike bacili u more kad su shvatili da ih progoni policija.
Akcija se odigrala između utorka uveče i srede ujutru, a grčka policija otkrila je danas snimke operacije, na kojima se vidi da je njihov čamac pogodio snajperista s ciljem da ih zaustavi.
Grčki mediji navode da je policija dobila informaciju da će dva broda, napunjena hašišom, ploviti iz Albanije u Tursku, gde će se izvršiti razmena za heroin.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.